Het bedrijf Huntkey is opgericht in 1992 met als doel wereldwijd een bekende fabrikant te worden voor allerlei types voedingen.

Momenteel heeft Huntkey ongeveer 7000 personeelsleden in dienst die totaal ongeveer 50.000 m2 aan productie- en kantoorruimte tot hun beschikking hebben verdeeld over 2 fabrieken in Shenzhen en Heyuan en daarmee is Huntkey het grootste bedrijf in zijn soort in China.

Verreweg de meeste voedingen die geproduceerd worden zijn voor enkele van de grootste merken in de wereld, een kleiner aantal wordt gemaakt met de Huntkey merknaam.  De grote kracht van Huntkey is het feit dat ze beschikken over zeer geavanceerde productielijnen en laboratoria om de componenten en eindproducten te testen en ontwikkelen. Ook wordt gebruik gemaakt van wereldwijd erkende onderzoekscentra en enkele Chinese universiteiten om  de producten te blijven verbeteren. Huntkey heeft zelf al meer dan 120 mensen in dienst die onderzoek doen naar verbeteringen en nieuwe producten.

Het huidige aanbod van producten bestaat uit  voedingen voor de PC en Server, notebook adapters, computerkasten en voedingen en opladers voor communicatie apparatuur.

Met de producten van Huntkey bent u verzekerd van een goed product voor een goede prijs. De reden is simpel, als je zoveel voedingen maakt ben je altijd verzekerd van de beste inkoopsprijzen voor de grondstoffen.